11 Οκτωβρίου 2015

The look!


Σίγουρα σου έχει "τύχει" να γνωρίσεις έναν καταπληκτικό άνθρωπο που βρέθηκε στη ζωή σου για μόλις λίγη ώρα. Ήρθε απλά και έφυγε ακόμη πιο απλά... αθόρυβα ... σχεδόν αόρατα... όπως είναι και η παρουσία του στη ζωή.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που δε φαίνονται αλλά νοιώθονται... Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν βρεθείς δίπλα τους νοιώθεις ομορφιά και ευαισθησία.... Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε κοιτούν και το βλέμμα τους φτάνει μέχρι τα βάθη της ψυχής σου και δύσκολα κρύβεσαι.... και ακόμη πιο δύσκολα το αποφεύγεις.... απλά κατεβάζεις τα μάτια γιατί σου είναι αδύνατο να τους αφήσεις να σε εξερευνήσουν ακόμη πιο βαθιά....νοιώθεις ντροπή ή φόβο... και δε το αντέχεις! Είναι όμως και κάποιοι άνθρωποι που βλέπουν το βάθος και θέλεις να τους ζητήσεις να ψάξουν ακόμη βαθύτερα για να μοιραστείς το αβάσταχτο φορτίο της σκοτεινής σου πλευράς! Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν περπατάνε απλά... πετάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

To λιοντάρι που νόμιζε πως ήταν πρόβατο

Μέσα στο πυκνό δάσος ζούσε μια λιονταρίνα με τον σκύμνο της (το λιονταράκι της). Πείνασαν όμως και η λιονταρίνα με το μικρό της βγήκαν σε αν...